Nog geen antwoord op je vraag?

Schrijf je gratis in en stel je eigen vraag op VraagLink. Een groep experts staat klaar om je vraag te beantwoorden!

Stel nu je vraag!
×Stel je vraag!
Heb je een vraag over computers, internet of andere digitale dingen? Stel deze dan hier!

Registreer!
Weet jij veel over computers of internet? Registreer hier en verzamel punten door vragen te beantwoorden.

Dubbel check!
Natuurlijk is het altijd slim om even te kijken of jouw vraag er al tussen staat of niet, hiervoor kan je o.a. de zoekmachine rechts bovenaan de pagina gebruiken. Als je vraag al eerder is gesteld, dan zal je vraag gesloten worden en zal je worden doorverwezen naar de al eerder gestelde vraag.

Onze Richtlijnen..
En natuurlijk hebben ook wij richtlijnen waar iedereen zich aan moet houden! Meer info over onze richtlijnen lees je hier.

Nette teksten, Betekent een net forum!
Wij streven naar een net forum met nette teksten. U kunt ons hierbij helpen door uw vraag te beginnen met een hoofdletter en te beëindigen met een vraagteken.

Stel duidelijke vragen!
Ook zien wij graag duidelijke vragen in ons forum verschijnen, vragen zoals bijvoorbeeld; "ik heb een draadje los getrokken", zijn niet duidelijk genoeg. De op deze manier gestelde vragen zullen verwijderd worden. Dit geldt ook voor topics met rommelige teksten. Stel ook duidelijke vragen en probeer zo duidelijk mogelijk je vraag uit te leggen, bijvoorbeeld wat is er gebeurt en waar denk je dat het mis is gegaan etc.. liever een getailleerde vraag dan een vraag met maar 2 woorden. Dit soort vragen worden gewoon verwijderd!

Geen vragen over Vraaglink!
Graag op digitaal geen vragen stellen over vraaglink zelf. (MIts dit digitaal gerelateerd is)
Voor vragen over vraaglink verwijzen we u graag daar naar de volgende pagina: http://www.vraaglink.nl/vragen

Let op, links/URL's kunnen gezien worden als spam!
Op digitaal vraaglink krijgen we nog wel eens vragen/antwoorden/reacties binnen waar links/urls van website's in staan.. Uiteraard hebben wij hier geen problemen mee. Echter kan het nog wel eens voorvallen dat er mensen zijn die op een slimme manier op digitaal spam proberen te plaatsen. Dit proberen wij tegen te gaan. Niet alleen voor uw veiligheid. Maar ook die van de onze. Houd er dus rekening mee dat je vragen/antwoorden/reacties waar links/urls in staan zonder pardon aangepast/verborgen/verwijderd kunnen worden. In dit geval kunt u contact met digitaal opnemen via het onderstaande contact formulier.

LET OP! Sommige acties kunnen leiden tot een IP ban van de website!

Contact ons!
Zijn er problemen of heb je voor ons een suggestie? Stuur die dan door via onze email formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op indien dit nodig is.

Voor andere problemen of suggesties over vraaglink zelf kan je contact opnemen via deze pagina.

(Regels en stellingen in dit colomn kunnen mogelijk in de toekomst nog toegevoegd/aangepast worden)

Mijn hotmail account is geblokkeerd. Hoe kom ik er nu weer in?

1
Ik gebruik hotmail vaak, maar opeens is mijn hotmail account geblokkeerd. Er staat iets bij dat ik te veel spam verstuurd heb, of dat mijn hotmail account wellicht gehacked is. Ik kan dus niet meer inloggen, hoe kom ik nu toch in mijn account?
Gevraagd 29 juni 2012 door pieter (68 punten, Niveau 1) Internet

ik kom niet in mijn hotmail terwijl ik zeker weet dat mijn gegevens juist zijn en nu is hotmail geblokeerd dus kan ik niet bij mijn mail,sen versturen ook niet  doe er gauw wat aan b.v. b .dank

2 Antwoorden3
Hotmail geeft je een aantal opties. In de praktijk werken deze niet alle even goed. Daarnaast is het in contact komen met de Microsoft Service ook niet bepaald gemakkelijk. Het kan wel, maar dit gebruiken we eerst als laatste redmiddel voor als niets anders werkt.

1. Dit zou in de meeste gevallen moeten werken. Zeker als je voordat je Hotmail geblokkeerd werd al je gegevens hebt doorgegeven. Je kunt dit helaas later niet meer toevoegen. Als je al een tweede e-mailadres hebt, kun je bij Hotmail aangeven dat je het wachtwoord wilt veranderen. Vervolgens stuurt het Windows Live team een link naar het tweede e-mailadres. Ook kun je er voor kiezen om een code naar je mobiele nummer te sturen per sms. Je verandert het wachtwoord en voila, het is geregeld. Hier bij is het wel cruciaal dat je van te voren hebt aangegeven wat je mobiel nummer en tweede e-mailadres zijn. Als zelfs bij het Windows Live team je vertrouwde computer bekend is, wordt het nog een stuk makkelijker. Beschikken ze niet over jouw gegevens dan moet je voor de volgende optie kiezen kiezen voor de optie: klantondersteuning (lees verder bij mijn stap 2)
Hier de link voor wachtwoord herstel: Wachtwoord herstellen

2. Je moet hier verschillende gegevens invullen om aan te tonen dat het account van jou is. Zoals recente contactpersonen aan wie je een e-mail gestuurd hebt, geheime vragen, 06-nummers etc. Het probleem is vaak dat mensen al jaren dezelfde account hebben en veel gegevens zijn vergeten of hebben veranderd. Binnen 24 uur zul je een mailtje krijgen met een bevestigingcode. In de praktijk krijgen maar bar weinig mensen dit terug en het zal mij niet verbazen als er helemaal niet naar gekeken wordt. Toch kun je dit altijd proberen. Onthoud wel dat je maar drie keer je gegevens opnieuw mag invullen.
Meer informatie over de validatie procedure: Validatie procedure

3. Contact opnemen met Hotmail. Er is een telefoonnummer dat je kunt bellen via algemene vragen. Hotmail telefoonnummer: 020 - 500 1500. Omdat je account is geblokkeerd, kan het ook zo zijn dat je niet in kunt loggen op het forum. Dit is gemakkelijk op te lossen door een nieuwe Hotmail-account aan te maken waarmee je vervolgens inlogt op het forum van Microsoft om je vraag te stellen.
Link naar het forum: Microsoft forum

Het is en blijft lastig en soms zijn er door ondoorgrondelijke redenen blijvende problemen.
Beantwoord 27 september 2012 door LegitBonzai (685 punten, Niveau 5)
0
geachte ,

mijn hotmail is geblokkeerd kunnen mijn oude berichten overgedragen worden op mijn ni
euwe mail adres zitten papieren tussen die ik dringend nodig heb


vriendelijke groeten mevr grymonprez
Beantwoord 8 juni 2014 door anoniem
Gerelateerde vragen

1
419 x bekeken
1
3,192 x bekeken
Gevraagd 14 maart 2013 door anoniem (591 punten, Niveau 5) Internet 2 antwoorden

1
3,049 x bekeken
Gevraagd 16 februari 2013 door anoniem (591 punten, Niveau 5) Internet 2 antwoorden

0
461 x bekeken
Gevraagd 24 december 2013 door Katje (95 punten, Niveau 2) Internet 0 antwoorden  

2
405 x bekeken
Gevraagd 10 februari 2013 door Forallweknow (32 punten, Niveau 1) Internet 1 antwoord

Alle VraagLink sites:

Dieren .vraaglink.nl
Digitaal .vraaglink.nl
Entertainment .vraaglink.nl
Financieel .vraaglink.nl
Fotografie .vraaglink.nl
Gezondheid .vraaglink.nl
Hobby .vraaglink.nl
Juridisch .vraaglink.nl
Koken .vraaglink.nl
Ouderschap .vraaglink.nl
Overig .vraaglink.nl
Programmeren .vraaglink.nl
Reizen .vraaglink.nl
Samenleving .vraaglink.nl
Sport .vraaglink.nl
Tuinieren .vraaglink.nl
Vervoer .vraaglink.nl
Wetenschap .vraaglink.nlDieren Entertainment Financieel Fotografie Gezondheid Hobby Juridisch Koken Ouderschap Overig Programmeren Reizen Samenleving Sport Tuinieren Vervoer Wetenschap...